ifeelkid

From the blog

creative-baby-photography-queenie-liao-8

Όταν ο ύπνος του μωρού γίνεται έργο τέχνης

Και όμως! Ο λόγος γίνεται για μία μητέρα, η οποία καθώς κοίταζε το αγγελούδι της να κοιμάται, εμπνεύστηκε. Τι; Να φτιάξει στα σεντόνια του αναπαράσταση από τα όνειρα του!

« Η φωτογραφία ήταν πάντα το πάθος μου», λέει η ίδια. «Μου άρεσε να φωτογραφίζω τοπία, αλλά μόλις γέννησα το αγγελούδι μου το 2002, αφιέρωσα όλο μου το χρόνο και την προσοχή σ αυτόν. Ξεκίνησα να το τραβάω φωτογραφίες, έχοντας ως πρότυπό μου την Anne Geddes».

«Το 2010, όταν είδα δουλειά της κυρίας Adele Enersen η οποία φωτογράφιζε την κόρη της στον ύπνο της, άρχισα να αντιγράφω ιδέες φωτογραφίζοντας των μόλις 3 μηνών γιο μου ενώ κοιμόταν.»

creative-baby-photography-queenie-liao-2

«Μεγάλωσα αφήνοντας τον εαυτό μου να ζει μέσα στα παραμύθια. Αυτά τα βιώματα μου έδωσαν ιδέες να δοκιμάσω με το γιο μου.»

«Κάθε μέρα, πριν τον ύπνο του μικρού, τον φαντάζομαι σαν τον πρωταγωνιστή των αγαπημένων μου επεισοδίων, συνοδευόμενος από ένα σετ σκηνικών, ρούχων, λούτρινων ζώων και άλλων ειδών σπιτιού, να μοιάζει σαν πίνακας ζωγραφικής.»

« Μόλις πέφτει για ύπνο, ετοιμάζω το θέμα και τον φωτογραφίζω. Η ιδέα ήταν να φτιάξω μία σειρά από φωτογραφίες με αυτόν να εξερευνεί τον κόσμο μέσα από τη φαντασία και τα παραμύθια.»

creative-baby-photography-queenie-liao-1

«Σήμερα, έχοντας πάνω από 100 φωτογραφίες, κάθε μία περιγράφει μία νέα περιπέτειά του Wengenn, με τίτλο ¨Ο Wengenn στη Χώρα των Θαυμάτων¨.»

« Νιώθω ευγνώμων που μπορώ να μοιραστώ αυτή μου την ιδέα  με όλους εσάς αλλά κυρίως, να μεταδώσω τη χαρά, την αγάπη και την περηφάνεια φτιάχνοντας αυτό το άλμπουμ για το γιο μου.»

 creative-baby-photography-queenie-liao-3

 

Eπιμελείται η Destiny

 

ifeelkid team

www.ifeelkid.gr

kids internet radio

και μάθετε τα μηνιαία νέα μας