ifeelkid

From the blog

cookies (1)

Το μπισκότο της αλάνας από τη Sadahzinia

Αυτό το μπισκότο το πρωτοέφαγα στο Συριανό Καφεποτείο από τα χεράκια της Σύλβιας… Έκανα μια μικρή παραλλαγή για σένα καθώς ένας καθώς πρέπει ερευνητής πρέπει να κάνει πειράματα και δοκιμές. Ελπίζω να σου πετύχει και να σου αρέσει τόσο όσο και μένα!

Τι θα χρειαστείς:

– 3 κουταλιές σούπας ταχίνι
– 6 κουταλιές σούπας πετιμέζι
– 1 μπανάνα
– Ξηρούς καρπούς προαιρετικά
– Μπισκότα digestive

Τι πρέπει να κάνεις:

– Βάλε στο μπλέντερ την μπανάνα να την πολτοποιήσεις και μετά ρίξε το πετιμέζι και το ταχίνι. Ανακάτεψέ τα σε χαμηλή ταχύτητα μισό λεπτό (το πολύ). Να γίνουν μια πηχτή κρέμα.
– Μετά άδειασε την κρέμα σε ένα μπολάκι και ρίξε μέσα λίγους ξηρούς καρπούς αν θες (αμύγδαλα, φουντούκια ή καρύδια).
– Ανακάτεψέ τα ελαφρώς με ένα κουτάλι.
– Μετά, πάρε δυο μπισκότα digestive και στρώσε ανάμεσά τους μια κουταλιά από το μείγμα που έφτιαξες. Πίεσέ τα με τα δάχτυλά σου να κολλήσουν πάνω στη γέμιση, σαν να φτιάχνεις ένα σάντουιτς.

 

ifeelkid team

www.ifeelkid.gr

kids internet radio

και μάθετε τα μηνιαία νέα μας