ifeelkid

From the blog

logo-590_b

Οι Έλληνες μαθητές ζωγραφίζουν το ελληνικό λογότυπο της Google!

Το Doodle 4 Google αποτελεί ένα διαγωνισμό της Google που καλεί όλους τους μαθητές ελληνικών σχολείων να χρησιμοποιήσουν τη δημιουργικότητά τους και να επανασχεδιάσουν το λογότυπό της!

Τα doodles είναι ξεχωριστές εκδόσεις του λογοτύπου της Google που εμφανίζονται στην αρχική της σελίδα.

Όλοι οι μαθητές προσκαλούνται να αναδείξουν την καλλιτεχνική τους διάθεση, σχεδιάζοντας ένα νέο λογότυπο για την Google με θέμα «Η Ελλάδα μου»!

Ένας τυχερός μαθητής θα δει το έργο του να εμφανίζεται στην αρχική σελίδα της Google (www.google.gr), την οποία βλέπουν εκατομμύρια επισκέπτες κάθε ημέρα και θα κερδίσει επιπλέον δώρα.

8 1-

Σχετικά με το διαγωνισμό

Το Doodle 4 Google είναι ένας διαγωνισμός ανοιχτός για όλους τους μαθητές στην Ελλάδα, από 6 ως 18 ετών, που έχει ως σκοπό να ενθαρρύνει τους μαθητές να χρησιμοποιήσουν τη δημιουργικότητά τους για να σχεδιάσουν το λογότυπο της Google. Το θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι «Η Ελλάδα μου» και θα πρέπει το doodle το οποίο θα σχεδιάσουν οι μαθητές να αντικατοπτρίζει την δική τους άποψη για την Ελλάδα.

Ο διαγωνισμός ξεκινάει στις 26 Φεβρουάριου 2013 και η υποβολή των doodles λήγει στις 29 Μαρτίου 2013. Κάθε σχολείο έχει δικαίωμα υποβολής μέχρι 6 doodles.

και μάθετε τα μηνιαία νέα μας