ifeelkid

From the blog

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ-ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Τον Δεκέμβριο το Ωδείο Φίλιππος Νάκας (Αίθουσα Συναυλιών Φίλιππος Νάκας, Ιπποκράτους 41, Αθήνα, τηλ. 210 3634000) οργανώνει δύο πολύ ενδιαφέρουσες συναυλίες από μικρούς σπουδαστές μουσικής για μικρούς αλλά και μεγαλύτερους ακροατές.

 JOC 2014 - GALAZIO copy

Κυριακή 14 Δεκεμβρίου

19:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

Junior Original Concert

Για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώνεται το Junior Original Concert, με τη συμμετοχή μικρών μαθητών που φοιτούν σήμερα στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας, στα συστήματα Junior Music Course και Junior Extension Course, αλλά και σε τάξεις πιάνου. Οι μικροί συνθέτες, με την καθοδήγηση των καθηγητών τους και των καθηγητών της ΥΑΜΑΗΑ έχουν χτίσει νότα νότα τις δικές τους συνθέσεις, που κινούνται σε διάφορα στυλ μουσικής.

Το Junior Original Concert (JOC)  είναι ένα μοναδικό φεστιβάλ που ξεκίνησε το 1972 στην Ιαπωνία και δίνει την ευκαιρία σε παιδιά έως 15 ετών που έχουν παρακολουθήσει τα συστήματα της Yamaha να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους συνθέτοντας τα δικά τους έργα και ερμηνεύοντάς τα μπροστά σε κοινό. Ας δώσουμε στους νεαρούς συνθέτες και ερμηνευτές το πιο δυνατό μας χειροκρότημα!

 

 

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου

ΩΡΑ 19:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

“Πορτοκαλάδα και Ποπ κορν…”

Συναυλία της Παιδικής – Νεανικής Ορχήστρας του Ωδείου Φίλιππος Νάκας

Χαλαρώστε στις πολυθρόνες σας. Φώτα, παρακαλώ!

Και φύγαμε για μια cine-διαδρομή.

Η Παιδική και Νεανική Ορχήστρα Φίλιππος Νάκας μετρά ήδη τον 4ο χρόνο της ζωής της, με πλούσια δραστηριότητα και  με συναυλίες τόσο στο ωδείο μας, όσο και εκτός αυτού, όπως σε

που ξεκίνησε το 1972 στην Ιαπωνία και δίνει την ευκαιρία σε παιδιά έως 15 ετών που έχουν παρακολουθήσει τα συστήματα της Yamaha να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους συνθέτοντας τα δικά τους έργα και ερμηνεύοντάς τα μπροστά σε κοινό. Ας δώσουμε στους νεαρούς συνθέτες και ερμηνευτές το πιο δυνατό μας χειροκρότημα!

 

 

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου

ΩΡΑ 19:00

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 

“Πορτοκαλάδα και Ποπ κορν…”

Συναυλία της Παιδικής – Νεανικής Ορχήστρας του Ωδείου Φίλιππος Νάκας

Χαλαρώστε στις πολυθρόνες σας. Φώτα, παρακαλώ!

Και φύγαμε για μια cine-διαδρομή.

Η Παιδική και Νεανική Ορχήστρα Φίλιππος Νάκας μετρά ήδη τον 4ο χρόνο της ζωής της, με πλούσια δραστηριότητα και  με συναυλίες τόσο στο ωδείο μας, όσο και εκτός αυτού, όπως σε διάφορα σχολεία, αλλά και με  δυο υπέροχες συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών σε συνεργασία με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών και το Εργαστήρι Χάλκινων Πνευστών της ΚΟΑ.

Διδασκαλία: Νέλλη Οικονομίδου – Νεφέλη Λιούτα

 

iFeelKid team

www.ifeelkid.gr

kids internet radio

 

και μάθετε τα μηνιαία νέα μας