ifeelkid

From the blog

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ  1

“Το παραμύθι του Μεγαλέξανδρου” στη Θεσσαλονίκη!

Η παιδική σκηνή του θεάτρου ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ, παρουσιάζει τον ωραιότερο θρύλο του κόσμου, με τους μύθους ενός ιστορικού προσώπου που έχει καταγραφεί στη συνείδηση όλου του κόσμου ως ο Μεγάλος Έλληνας.

megaleksandros2

Είναι μια συναρπαστική παράσταση που θα μαγέψει τόσο τους μικρούς όσο και τους μεγάλους θεατές ενώ ταυτόχρονα θα τους γνωρίσει τον σπουδαίο Μεγαλέξανδρο, τη ζωή, τη δράση του αλλά και τους θρύλους που τον περιβάλλουν.
Μια παράσταση γεμάτη από τη δύναμη, τη σκέψη, το όραμα αλλά και τα μυθικά στοιχεία για τη ζωή ενός νέου που σημάδεψε με την προσωπικότητά του την ιστορία όλου του κόσμου.
Οι βασιλιάδες-γονείς του, ο Φίλιππος και η Ολυμπιάδα, ο δάσκαλός του ο Αριστοτέλης, το αδάμαστο άλογό του ο Βουκεφάλας, η πριγκίπισσα Ρωξάνη, ο Ηφαιστίωνας αλλά και εξωπραγματικά πρόσωπα, όπως η γοργόνα, η αδερφή του, θα πάρουν από το χέρι τους μικρούς μας θεατές και θα τους ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο ενός παραμυθιού μοναδικά ελληνικού.

newego_LARGE_t_641_106024505

Συντελεστές:
Κείμενο-Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αδάμης
Σκηνικά: Πολυάννα Παρασκευά

Παίζουν οι ηθοποιοί: Ασλιχανίδου Ντέπυ, Γραικού Πένυ, Κλωντήρας Νικόλας, Κοντέλης Ιωάννης, Μυλωνάς Κων/νος, Παπαζήσης Πέτρος, Σισμανίδου Έφη

IMG_9770

Παραστάσεις: Κυριακή 11:00 π.μ.
Καθημερινά: Για τα σχολεία οργανωμένες παραστάσεις.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 262051

Η γενική είσοδος είναι 10€
Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ και μειωμένη τιμή 6€ για πολύτεκνους, άνεργους και φοιτητές (με την επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας).

 

ifeelkid team

www.ifeelkid.gr

kids internet radio

και μάθετε τα μηνιαία νέα μας