ifeelkid

From the blog

timthumb

Η Χριστίνα Κοπανά στο iFeelMom

Η συγγραφέας –ανάμεσα στα άλλα- Χριστίνα Κοπανά στο ραδιόφωνο του ifeelkid και την εκπομπή Ifeelmom

Σήμερα το απόγευμα

iFeelMom

17.00 – 18.00

www.ifeelkid.gr

Η μαμά που μας εμπνέει, μας διασκεδάζει και μας ενημερώνει για σημαντικά ζητήματα μέσα από τα κείμενα και τις δράσεις της μιλάει με  θάρρος για όλα όσα αφορούν το συναρπαστικό  σύμπαν της μητρότητας.

Το βιβλίο της «Κορίτσια θα γίνω μάνα» (εκδ. Μίνωας) έχει γίνει πλέον από τα κλασικά- αγαπημένα κάθε νέας μανούλας που στην εγκυμοσύνη της αναζητά κάτι διαφορετικό –πιο φρέσκο, ανάλαφρο και χιουμοριστικό- από άλλον έναν «αυστηρό» κι ογκώδη τόμο για την εγκυμοσύνη και την μητρότητα.

Όμως, εκτός από το να σκορπάει στο διαδίκτυο και στα περιοδικά με τα οποία συνεργάζεται –βλ. free press Taλκ και τη στήλη της «Τραμπάλα»- έναν αέρα δημουργικής αμφισβήτησης στον σύνθετο δημόσιο διαλόγο για τη γονεικότητα η Χριστίνα Κοπανά είναι εμπνεύστρια και μερικών σημαντικών δράσεων όπως το givethekids.gr (αστική μη κερδοσκοπική εταιρία που με τη βοήθεια του κόσμου χαρίζει ρούχα,  παπούτσια, βιβλία, παιχνίδια και βρεφικό εξοπλισμό για μωράκια και παιδάκια μέχρι 5 ετών που τα έχουν ανάγκη) και το project mamamila (το πρώτο συνέδριο των μαμάδων του διαδικτύου στην Ελλάδα). Επίσης, πριν απο λίγες ημέρες πρωταγωνίστησε -με επίκεντρο το βιβλίο της- σε μια σειρά δωρεάν συνάντησεων στο Public για υποψήφιες μανούλες μαζί με ειδικούς -γυναικολόγους, μαίες, σύμβουλους θηλασμού κ.α-.

Για όλα αυτά και για πολλούς μύθους, παρεξηγήσεις αλλά και αντιπαραθέσεις γύρω από τη μητρότητα και τη γονεικότητα θα μας μιλήσει η Χριστίνα Κοπανά.

Μια χαλαρή συζήτηση με πολλές φρέσκες απόψεις γύρω από αρκετά σοβαρά ζητήματα. Μη τη χάσετε!

kopana 3

 

Μίνι βιογραφικό της Χριστίνας Κοπανά

Η Χριστίνα Κοπανά γεννήθηκε το 1973. Έχει πάρει πτυχίο Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει κάνει κι άλλες δουλειές: συντάκτρια σε περιοδικά lifestyle, μουσικής, αυτοκινήτου και μαγειρικής, διορθώτρια σε εφημερίδες, επιμελήτρια σε εκδοτικό οίκο, μέχρι να την κερδίσει η διαφήμιση. Έχει διακριθεί με βραβεία για τη δημιουργικότητα της και συνεχίζει ως creative director σε μεγάλη διαφημιστική εταιρία. Το “Κορίτσια, θα γίνω μάνα!” είναι το πρώτο της συγγραφικό δημιούργημα.

 

iFeelKid team

www.ifeelkid.gr

kids internet radio

 

και μάθετε τα μηνιαία νέα μας