ifeelkid

From the blog

kids-drama-production

Εργαστήριο Θεατρικής Αγωγής – Πολυχώρος εκδόσεων “Μεταίχμιο”

Θέλετε να ανακαλύψετε  τις υποκριτικές ικανότητες των παιδιών σας; Με αφορμή το βιβλίο “Ο Ραφτάκος των λέξεων” θα πραγματοποιηθεί εργαστήριο θεατρικής αγωγής από τις Εκδόσεις Μεταίχμιο!

Πότε; Παρασκευή, 115 και 29 Νοεμβρίου, 6 Δεκεμβρίου 2013

Που; στην αίθουσα του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ (1ος όροφος, Ιπποκράτους 118, στο κέντρο της Αθήνας). Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής του, οι γονείς μπορούν να παραμείνουν στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ, όπου μπορούν να πιουν τον καφέ ή το τσάι τους, να σερφάρουν στο Internet (και ασύρματο Wi-Fi) ή να επιστρέψουν μετά τη λήξη κάθε συνάντησης.

Κόστος: 60 € για κάθε παιδί -100 € για δύο αδέρφια- (και για τις τέσσερις συναντήσεις) Διάρκεια κάθε συνάντησης: 1,5 ώρα, από τις 18.30 έως τις 20.00 Θα πραγματοποιηθούν 4 συναντήσεις για παιδιά 7-9 ετών με την παιδαγωγό προσχολικής ηλικίας-συγγραφέα Κατερίνα Ανωγιαννάκη.

1625_daylife2

Στόχος του εργαστηρίου είναι να γνωρίσει στα παιδιά την τέχνη του θεάτρου μέσα από τις τεχνικές του θεατρικού παιχνιδιού.

Το εργαστήριο θα ολοκληρωθεί με το ανέβασμα της παράστασης από τα ίδια τα παιδιά το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου, στις 12:30 το μεσημέρι.

Η Κατερίνα Ανωγιαννάκη είναι παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής, απόφοιτη του ΤΕΙ Αθηνών. Έχει ειδικευτεί στην Παιδαγωγική Θεάτρου. Από το 1998 εργάζεται με ομάδες παιδιών ως εμψυχώτρια θεατρικής αγωγής, καθώς και σε σεμινάρια επιμόρφωσης εκπαιδευτικών πάνω σε θέματα Αισθητικής Αγωγής και Αγωγής Υγείας. Εδώ και δύο χρόνια διευθύνει με μεγάλη επιτυχία τον χώρο δημιουργικών δράσεων «Μικρές Ιστορίες» στο Κουκάκι όπου διοργανώνει εργαστήρια για παιδιά και βρέφη, σεμινάρια για εκπαιδευτικούς και γονείς.

 

Κάθε παιδί θα πάρει δώρο με την εγγραφή ένα παιδικό βιβλίο.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες για το περιεχόμενο των εργαστηρίων

•             Στο τηλέφωνο: 211 3003580

•             στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr σημειώνοντας το ονοματεπώνυμο και

την ηλικία του παιδιού, τα στοιχεία επικοινωνίας του κηδεμόνα (ονοματεπώνυμο, επαγγελματική ιδιότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail), καθώς και τον τίτλο του εργαστηρίου.


ifeelkid team

www.ifeelkid.gr

kids internet radio

και μάθετε τα μηνιαία νέα μας