ifeelkid

From the blog

kid-drinking-water

Τι μπορεί να ενθουσιάσει ένα παιδί?

Σίγουρα θα έχετε προσέξει ότι τα παιδιά μπορούν να ενθουσιαστούν με τα πιο απλά πράγματα. Πράγματα που εμείς έχουμε καθημερινά μπροστά μας αλλά δεν τους δίνουμε καθόλου σημασία.

Κλειδιά

Ποια μαμά που βιάζεται δεν έχει δώσει στο παιδί τα κλειδιά της για να ασχοληθεί, προκειμένου εκείνη να μπορέσει να πληρώσει στο ταμείο του σούπερ μάρκετ. Και ποιο πιτσιρίκι δεν γνωρίζει πού έχουν χαθεί τα κλειδιά σε ένα σπίτι;

Κεριά

Ειδικά αν είναι αναμμένα, τα παιδιά δεν χορταίνουν να τα φυσούν για να σβήσουν!

Ηλεκτρική σκούπα

…ή και σκουπάκι. Κάποια παιδιά φοβούνται και κάποια ενθουσιάζονται. Σίγουρα, πάντως, δεν τους περνά απαρατήρητη.

Κουδούνι πόρτας

Θυμάστε πότε ήταν η τελευταία φορά που ΔΕΝ χρειάστηκε να σηκώσετε το 2χρονο παιδί σας για να πατήσει το κουδούνι της πόρτας, επιστρέφοντας στο σπίτι;

Λάστιχο νερού

Άλλη μία δραστηριότητα που συνδέεται με το νερό. Τα παιδιά θέλουν να ποτίσουν, να πιούν από εκεί ή απλά να καταβρέξουν όλον τον κόσμο!

Αλάτι και πιπέρι

Όλα με όλα τα παιδιά θα ήθελαν, αν είναι δυνατό, να αδειάσουν ή να τρίψουν όλο το αλάτι και το πιπέρι του κόσμου!

Καθρέφτης

Από τη στιγμή που ένα μωρό ξεκινά να μπουσουλά και το βλέμμα του «πέφτει» πάνω σε έναν καθρέφτη… ξετρελαίνεται! Και μη μου πείτε ότι δεν θυμάστε την πρώτη φορά που το πιτσιρίκι σας φίλησε τον εαυτό του στον καθρέφτη!

Μπαλόνια

Τα παιδιά έχουν περίεργη σχέση με τα μπαλόνια: Κάποια παιδιά τα λατρεύουν, κάποια τα φοβούνται, κάποια έχουν ανάμεικτα συναισθήματα. Υπάρχουν στιγμές που θέλουν να παίζουν μόνο με μπαλόνια και στιγμές που τα βαριούνται –ειδικά καθώς μεγαλώνουν.

iPhone

Ενδέχεται το νήπιο να το χειρίζεται καλύτερα από τους γονείς του…

και μάθετε τα μηνιαία νέα μας