ifeelkid

From the blog

girl-and-mom-painting-room

Πρωτοποριακές προτάσεις για εξοικονόμηση και οργάνωση χώρου στο παιδικό δωμάτιο

Οι περισσότεροι γονείς ενθουσιάζονται και θέλουν πολύ να ασχολούνται με τη διακόσμηση και τη διάταξη του δωματίου των παιδιών τους, ειδικά όταν ξέρουν ότι τα παιδιά τους θα ξετρελαθούν. Όσο και να κουράζονται, τα ξεχνάνε όλα όταν σκέφτονται τα χαμόγελα ικανοποίησης των παιδιών τους, αλλά και τα δικά τους.

Πολλές φορές όμως, η έλλειψη χώρου εμποδίζει μας εμποδίζει να διαμορφώσουμε το δωμάτιο όπως έχουμε φανταστεί, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει καλή οργάνωση. Αν η αιτία γι’ αυτό είναι η έλλειψη ιδεών, σας παρουσιάζουμε μερικές παρακάτω:

images (1)

- Ομοιόμορφη αποθήκευση παιχνιδιών

Τοποθετήστε στη ντουλάπα  κρεμαστούς σάκους αποθήκευσης, συρτάρια και κουτιά αποθήκευσης. Με αυτόν τον τρόπο κερδίζετε χώρο, χρήμα και μία στολισμένη – και όχι μουντή- ντουλάπα.

Πρόταση: Μπορείτε να βάψετε τον τοίχο της ντουλάπας πίσω ένα μοβ ή ένα ανοιχτό γκρι, καθώς και μπεζ ώστε να δίνει μία αίσθηση ηρεμίας όταν ανοίγετε τη ντουλάπα του παιδιού σας ή και τη δική σας.

 

Chic-Toy-Storage-Small-Kids-Room-Design-Solution-Smart-Storage-and-Organization-Ideas

Ντουλάπα «γραφείο»

Άδεια και σκοτεινή ντουλάπα; Διπλασιάστε τη χωρητικότητά της προσθέτοντας άλλη μία ράβδο στη μέση για τις κρεμάστρες των ρούχων του παιδιού σας. Με την απόκτηση του επιπλέον χώρου, μπορείτε να κατασκευάσετε ένα γραφείο (ή πάγκο εργασίας) από μεσαίας πυκνότητας ινοσανίδες (MDF) για το διάβασμά του ή οποιαδήποτε κατασκευή ή άλλη δραστηριότητα επιθυμεί να κάνει το παιδί σας.

 

MDF-Workstation-Storage-Small-Kids-Room-Design-Solution-Smart-Storage-and-Organization-Ideas-570x759

- Όλοι οι καλοί χωράνε

Πολλά παιδιά; Πολλή χαρά! Τι και αν έχετε 3 παιδιά και 1 δωμάτιο; Τώρα υπάρχει λύση. Κατάλληλο για μικρούς χώρους, και για παιχνίδι είναι σίγουρα μία λύση που θα λατρέψουν τα παιδιά σας και εσείς.

 Patricia-Davis-Brown-Triple-Shared-Small-Kids-Room-Design-Solution-Smart-Storage-and-Organization-Ideas-570x427

Υπάρχουν ακόμα χιλιάδες ιδέες για διαμόρφωση παιδικών δωματίων… Θέληση να υπάρχει!

Γράφει και επιμελείται η Destiny

ifeelkid team

www.ifeelkid.gr

kids internet radio

και μάθετε τα μηνιαία νέα μας