ifeelkid

From the blog

EΞΩΦΥΛΛΟ_1

Κάδρα με άποψη για το παιδικό δωμάτιο!

Θέλετε να ανανεώσετε το παιδικό δωμάτιο αλλά δεν θέλετε να ξοδέψετε μια περιουσία…. Χμμμ! Έχω τη λύση! Με υλικά που έχουμε στο σπίτι και  κόλλα+τελάρο ζωγραφικής θα κάνουμε μια ανοιξιάτικη ανακαίνιση μούρλια!

Ακόμα, είναι μια ωραία ιδέα για δωράκι που θα προσφέρετε σε κάποιο παιδικό πάρτι.

Φύγαμεεεε!

 

ΕΙΚ.1

Αγοράστε 2 τελάρα ζωγραφικής και ζωγραφίστε τα όπως ακριβώς τα βλέπετε. Προσθέστε μάτια και δόντια, και αντί για μύτη κολλήστε ένα ξύλινο μανταλάκι. Από εκεί μπορείτε να κρεμάσετε οτιδήποτε! Από φουντίτσες διακοσμητικές, μέχρι τη ζακετούλα και το μπουρνούζι του!

 

ΕΙΚ.2

Ένας ανανάς από τσόχα είναι ότι καλύτερο τώρα που μπαίνει η Άνοιξη! Κόβουμε σε λωρίδες την τσόχα, με μήκος ανάλογα με τις διαστάσεις του τελάρου μας! Με κόλλα ή σιλικόνη στερεώνουμε. Τσουυπ! Έτοιμο!

 

ΕΙΚ.3

Υπέροχος ο ελεφαντάκος, φτιαγμένος με κουμπιά όλα στο ίδιο χρώμα. Μπορείτε να προσθέσετε και πούλιες στο ίδιο χρώμα, που θα βρείτε στα βιβλιοπωλεία. Και μην περιοριστείτε στον ελέφαντα. Κάντε πολλά ζωάκια σε διαφορετικά χρώματα!

 

ΕΙΚ.4

Τόσα πολλά playmobil! Να μια καλή ιδέα, να τα ανακυκλώσετε, φτιάχνοντας κάτι άλλο. Προσέχετε μόνο να τα στερεώσετε καλά, ίσως είναι καλύτερα με σιλικόνη.  Σε ειδικά καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας θα βρείτε μηχανισμούς ρολογιού, αν αυτή η ιδέα σας αρέσει καλύτερα!

 

Καλή διασκέδαση! 

 

iFeelKid team

www.ifeelkid.gr

kids internet radio

και μάθετε τα μηνιαία νέα μας